Gençlerin Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

boğulmak üzere olan genci kurtaran gizemli adamMMM

5 posters

boğulmak üzere olan genci kurtaran gizemli adamMMM Empty boğulmak üzere olan genci kurtaran gizemli adamMMM

Mesaj  aksi10 Paz Haz. 01, 2008 9:20 am

O yıl arkadaşlarla gittiğimiz Bodrumun yaz dan kalan son pazarını yaşıyorduk.Okullar açıldığı için tatilcilerin hepsi gitmiş Bodrumun o eşsiz kıyıları bize kalmıştı.Sekiz arkadaş kız arkadaşlarımızla bu sesiz kıyıların keyfini çıkarıyorduk.
O gün Deniz bir hayli yükselmişti.Beyaz köpüklü iri dalgalar kıyıya çarparak parçalanıyordu.Tehlikeyi haber veren rüzgarın sesine kulaklarımızı kapayarak denize nereden gireceğimizin planlarını yapıyorduk.

Arkadaşlarıma öncülük edebilmek için önce ben dubanın üzerine çıkarak azgın dalgaların kucağına kendimi bıraktım.O anda ne kadar hata yaptığımı anlayarak beni takibe hazır arkadaşlarıma gelmeyin diye bağırdım.

Dubanın üzerine çıkabilmek değil düşünmek bile imkansızdı dalgalar beni dubadan ve kıyıdan uzaklaştırmak adına sanki büyük bir yarışa girmişlerdi.Çok iyi yüzücü olmama rağmen kıyı gittikçe benden uzaklaşıyor dalgalar beni kıyıdan hızla uzaklaştırıyorlardı.Arkadaşlarım yatlarını ve teknelerini çıkacak fırtınadan korumak adına kıyıya bağlayanların yanına doğru koşarlarken mesafenin uzaklığı beni iyice karamsarsızlığa itmişti.Yetişemeyeceklerdi benim ise dalgalarla boğuşan kollarımda kuvvet kalmamıştı.Kendimi su üzerinde tutmaya çalışıyordum.Birden suyun üzerinde ayakta duran top sakal bir beyin bana işaret ettiğini gördüm.İki elini bana uzatarak eliyle zikzaklar çiziyor ve suyun içinde yer değiştirmemi istiyordu.Söylediklerini son bir gayretle yapmaya başladım.Dalgaların sırtımda patlayacağı an onun işaretiyle yön değiştiriyor ve beni içine çekecek dalgadan kurtularak kıyıya yaklaşıyordum.

Kendisine her dönüşümde yeri değişiyor ve benimde suyun içinde yer değiştirmemi sağlıyordu.Kıyıya her yaklaştığım kulaç onun yönlendirmesi ile oluyordu.Birden kollarıma sanki güç, bir kuvvet gelmişti.Artık yalnız ve çaresiz olmadığımı biliyordum.Onun her hareketi beni kıyıdan uzaklaştırmak yerine beni dalgaların yardımıyla kıyıya doğru itiyordu.Ona her yaklaştığım kulaçta sesini duyuyordum eliyle işaret ederek yer değiştiriyordu ve her seferinde <> diyordu.Bu yönlendirmelerle kıyıya ulaşmış arkadaşlarımın yardımı ile kumsala yatırılmıştım.Başım zonkluyor yuttuğum onca su ise sanki ciğerlerimi kavuruyordu.Yan yatarak içimdeki suları çıkarmaya çalışırken.Gözüm denizdeki meçhul kurtarıcımı arıyordu.Bulamayınca çevremdekilere onu sordum.Kimse görmemişti.İnanamıyordum.Nasıl yok olmuştu..Beni kıyıdan takip eden arkadaşlarım kesinlikle benim denizde yalnız olduğumu söylüyorlardı…

Oysaki ben kurtarıcımı hem görmüş hem de sesini çok net olarak duymuştum.Yaşadığım bu inanılmaz yardım hayatımı kurtarmıştı ama ben ona bir teşekkür bile edememiştim.Kimdi?..Yaşıyor muydu?...Bilmiyorum hiçbir zamanda bilemeyeceğim!!!!!!!!!
aksi10
aksi10

boğulmak üzere olan genci kurtaran gizemli adamMMM Empty Geri: boğulmak üzere olan genci kurtaran gizemli adamMMM

Mesaj  merveeee Paz Haz. 01, 2008 10:18 am

bilme zaten bilcende ne olcak
merveeee
merveeee

boğulmak üzere olan genci kurtaran gizemli adamMMM Empty Geri: boğulmak üzere olan genci kurtaran gizemli adamMMM

Mesaj  Admin Paz Haz. 01, 2008 1:39 pm

merveeee demiş ki:bilme zaten bilcende ne olcak

walla ya
Admin
Admin
Admin

https://95model.yetkin-forum.com

Mesaj  Criminal Ptsi Haz. 02, 2008 7:23 am

nerden buldun bu yazıyı
Criminal
Criminal

Mesaj  merveeee Salı Haz. 03, 2008 6:45 am

nerden bulduğunu ne yapcan
merveeee
merveeee

Mesaj  Admin Cuma Haz. 06, 2008 12:10 pm

girer bakar orada doğrumu değilmi fln filan Wink
Admin
Admin
Admin

https://95model.yetkin-forum.com

Mesaj  nesican123 Perş. Haz. 12, 2008 6:15 am

tırstım Rolling Eyes
nesican123
nesican123

http://sbsneslihan5.blogcu.com