Gülme şekli ve kişilik analizi
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Gülme şekli ve kişilik analizi
Hahahahaha: En ilkel gülüş şeklidir Her durum karşısında yapılabilir...
Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur...
innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replik:"oyna türk kızı" olucaktır...
hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir...
keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler " bıyık altı" der...
hahahaay: Kadınlara hastır kocanın zengin olduğunu gösterir...
HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide ortak etmek isteyecekir...
kikikikikikikiki: Genelde başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz..
haaah-hah-hah-hah:kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için yapılır...
hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastır.nette yazı okurken en çok tercih edilen türdür...
zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi...
muhahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür.
euhe: Öhü ehe şeklinde ses tellerinden geçer genelde pekte komik olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen yanıt/gülme efektidir
pohuahahaha:geberdim patladım manasında
nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında
ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında
muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında
Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur...
innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replik:"oyna türk kızı" olucaktır...
keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler " bıyık altı" der...
HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide ortak etmek isteyecekir...
kikikikikikikiki: Genelde başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz..
haaah-hah-hah-hah:kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için yapılır...
hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastır.nette yazı okurken en çok tercih edilen türdür...
zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi...
muhahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür.
euhe: Öhü ehe şeklinde ses tellerinden geçer genelde pekte komik olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen yanıt/gülme efektidir
nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında
ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında
_Rümeysa_- Mesaj Sayısı : 931
Geri: Gülme şekli ve kişilik analizi
evet çok doğru bunları okurken yaptım bu gülüşü
çok güzeller rümeysa tebrik ederim.
evet çok doğru bunları okurken yaptım bu gülüşü
çok güzeller rümeysa tebrik ederim.
fatma_207- Mesaj Sayısı : 401
merveeee- Mesaj Sayısı : 661
_Rümeysa_- Mesaj Sayısı : 931
Geri: Gülme şekli ve kişilik analizi
_Rümeysa_ demiş ki:
fatma_207- Mesaj Sayısı : 401
1 sayfadaki 1 sayfası