Fıkralar Bölümü
+6
..welda32..
___AnkaRalı___
merveeee
texas
Admin
Criminal
10 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Fıkralar Bölümü
beğendiğiniz fıkraları buraya yazabilirsiniz
Criminal- Mesaj Sayısı : 406
Geri: Fıkralar Bölümü
adam cocuğunu yeni okula yazdırmıştır. servis şöförüne
bizim oğlan biraz haylazdır alttan alıver
şöför: nolucak canım alt üstü bi çocuk
okul zili çalar çocuk servise biner ve şöföre sorar
- şöför amca aygırla beygirin çiftleşmesiyle taymı olur
şöför: evet evladım
- peki şöför amca danayla ineğin çiftleşmesiyle buza mı olur
şöför. evet evladım
-şöför amca
- ne! durb ben bileyim pezevenkle or..... çiftleşmesiyle ne oluşur
Çocuk : ee şöför
bizim oğlan biraz haylazdır alttan alıver
şöför: nolucak canım alt üstü bi çocuk
okul zili çalar çocuk servise biner ve şöföre sorar
- şöför amca aygırla beygirin çiftleşmesiyle taymı olur
şöför: evet evladım
- peki şöför amca danayla ineğin çiftleşmesiyle buza mı olur
şöför. evet evladım
-şöför amca
- ne! durb ben bileyim pezevenkle or..... çiftleşmesiyle ne oluşur
Çocuk : ee şöför
hahhaahahahahhahahahahaha
texas- Mesaj Sayısı : 102
İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurtta aynı odada kalıyorlarmış. Bir gece kizlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmiş. Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş.Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Şimdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış. Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış: "Aren't you glad, you didn't turn on the lights?" (Işıkları açmadığın için memnun musun?)
___AnkaRalı___- Mesaj Sayısı : 298
Ögretmen bir gün ögrencilerine söyle bir soru sormus : - Insanlarda istem disi çalisan sey nedir ? Ögrencilerden biri parmak kaldirip cevap vermis : - Tik tir hocam... Ögretmen soruyu bilen ögrencisine : - Aferin oglum senin adinne? diye sormus. Ögrenci : - Tüleyman hocam... demis... (pelteklere dikkat)
Adamımn biri yeni ulaştığı otele kayıt yaptırır.Odasına girer, masada gördüğü bilgisayardan karısına e-mail atmaya kara verir.Ama mesajı yanlışlıkla başka bir adrese gönderir.Bu sırada farklı bir yerde farklı bir kadın eşinin cenaze töreninden yeni dönmüştür.Bilgisayarında e-mailini görür.Okuduğunda düşüp bayılır.Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
mesaj şöyledir:
kime:sevgili karıma
konu:yeni ulaştım
tarih:16 mayıs 2005
Benden haber alacağına şaşıracağına eminim.Buraya yeni ulaştım, kaydımı yaptırdım.Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize mesaj gönderebiliyoruz.Her şey yarın senin buraya gelmen üzerine hazırlanmış.Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum.Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin:)
(bu fıkrayı bi dergide gördüm sizlerle paylaşmak istedim yani kopyala yapıştır diil ona göre kıymetimi bilin:))
mesaj şöyledir:
kime:sevgili karıma
konu:yeni ulaştım
tarih:16 mayıs 2005
Benden haber alacağına şaşıracağına eminim.Buraya yeni ulaştım, kaydımı yaptırdım.Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize mesaj gönderebiliyoruz.Her şey yarın senin buraya gelmen üzerine hazırlanmış.Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum.Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin:)
(bu fıkrayı bi dergide gördüm sizlerle paylaşmak istedim yani kopyala yapıştır diil ona göre kıymetimi bilin:))
..welda32..- Mesaj Sayısı : 173
Ravza hani şeyi yazsana hani zayıfım varsa şu nun selamı var faln dioduya onu yazsana
tam ya sinirlenme yazıyoz,görmemişim
Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...
Albay, binbaşıya: -Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Ben de orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi vereceğim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün. Binbaşı, yüzbaşıya: -Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır. Yüzbaşı, teğmene: -Albayın emri ile yarın sabah dokuzda talim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir. Teğmen, başçavuşa: -Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kıyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir. Basçavuş, askere: -Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim teçhizat ile hazır olun. Askerler kendi aralarında: -Yarın sabah bizim başçavus Albayı tutuklayacakmış.
güzellermiş hepsi de
emeğe saygı
emeğe saygı
_Rümeysa_- Mesaj Sayısı : 931
ay melda seninki süpermişşş
Baba kim?)
Bir gün bir baba oğlunu dua ederken duyar. "Allah'ım sen annemi, babamı, ablamı, ninemi ve beni koru" diye. Adam çocuğun dedesini unuttuğunu düşünür ama çocuğa bunu söylemez. Ertesi gün dedeyi araba ezer ve dede ölür. Bir kaç gün sonra baba yine duyar "Allah'ım sen annemi, babamı, ablamı ve beni koru" diye. Bu sefer nineyi unutur ve ertesi gün nine merdivenlerden düşer boynu kırılarak ölür. Bir kaç gün sonra çocuk yine dua eder "Alla hım sen annemi, ablamı ve beni koru" diye. Baba kendisinin unutulduğunu fark eder ve ertesi gün başına bir şey gelmemesi için her adımını çok dikkatli atar. Aksam eve gelince karısına sorar "Hanım bugün ben işteyken neler oldu?" diye. Karısı "Bizde bir şey olmadı ama postacı öldü!"
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Dul ve bir cocugu olan erkekle dul ve bir cocugu olan kadın evlenmiş ve bir cocukları olmus neyse bir gun keratalar kavgaya tutusmus.kadın bagırmış bey bey koş koş bizim cocuklar kavgaya tutuştular demiş adamda kimle kim kavga ediyor demiş.kadın da
''seninkiyle benimki bir olmuşlar bizim kini dovuyorlar'' demiş
------------------------------------------------------------------------
Ali babasına sormuş;
- ''Baba ben nasıl dünyaya geldim?''.
- ''Gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın çevresine şeker koyduk sabah kalktığımızda sen gelmiştin''.
Bu fikir Ali'nin ilgisini çekmiş ve denemeye karar vermiş. Yatarken yatağının çevresine şeker koymuş. Sabah bütün karınca, böcekler, vs yatağın çevresindeymiş.
Ali;
- ''Ulan şimdi size elimin tersiyle bir korum ama baba yüreği işte''...
Birgün çocugun biri kumsalda tek basina oyun oynuyomus cocugu gören nöbetçi polis çocugun yanina yaklasip
-"napiyosun evladim"der babacan bir sesle,
-"polis yapiyorum bey amca" diye cevap verir.gururlanan polis,
-"aferin sana ne kullaniyosun" diye sorar.çocuk;
-"biraz kum biraz su biraz da b.k karistiriyorum"diyince polis köpürür ve çocugu bi güzel döver. bu dayak muhabbeti 3-5 gün sürer. artik çocugu dövmeyi adet edinen polis çocugu yine dövmek için;
-"napiyon lan burada"diye sorar.yedigi dayaklardan çehresi degismis olan çocuk;
-"jandarma yapiyorum amca" der. bu cevaba sasiran polis;
-"ne kullaniyorsun" diye sorar. çocuk;
-"biraz su biraz da kum karistiriyorum"
der. polis;
-"hani bunun b.ku" diye sorar,cocuk;
-"b.ku karistirinca polis oluyo amca der.
Bir gün bir baba oğlunu dua ederken duyar. "Allah'ım sen annemi, babamı, ablamı, ninemi ve beni koru" diye. Adam çocuğun dedesini unuttuğunu düşünür ama çocuğa bunu söylemez. Ertesi gün dedeyi araba ezer ve dede ölür. Bir kaç gün sonra baba yine duyar "Allah'ım sen annemi, babamı, ablamı ve beni koru" diye. Bu sefer nineyi unutur ve ertesi gün nine merdivenlerden düşer boynu kırılarak ölür. Bir kaç gün sonra çocuk yine dua eder "Alla hım sen annemi, ablamı ve beni koru" diye. Baba kendisinin unutulduğunu fark eder ve ertesi gün başına bir şey gelmemesi için her adımını çok dikkatli atar. Aksam eve gelince karısına sorar "Hanım bugün ben işteyken neler oldu?" diye. Karısı "Bizde bir şey olmadı ama postacı öldü!"
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Dul ve bir cocugu olan erkekle dul ve bir cocugu olan kadın evlenmiş ve bir cocukları olmus neyse bir gun keratalar kavgaya tutusmus.kadın bagırmış bey bey koş koş bizim cocuklar kavgaya tutuştular demiş adamda kimle kim kavga ediyor demiş.kadın da
''seninkiyle benimki bir olmuşlar bizim kini dovuyorlar'' demiş
Ali babasına sormuş;
- ''Baba ben nasıl dünyaya geldim?''.
- ''Gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın çevresine şeker koyduk sabah kalktığımızda sen gelmiştin''.
Bu fikir Ali'nin ilgisini çekmiş ve denemeye karar vermiş. Yatarken yatağının çevresine şeker koymuş. Sabah bütün karınca, böcekler, vs yatağın çevresindeymiş.
Ali;
- ''Ulan şimdi size elimin tersiyle bir korum ama baba yüreği işte''...
Birgün çocugun biri kumsalda tek basina oyun oynuyomus cocugu gören nöbetçi polis çocugun yanina yaklasip
-"napiyosun evladim"der babacan bir sesle,
-"polis yapiyorum bey amca" diye cevap verir.gururlanan polis,
-"aferin sana ne kullaniyosun" diye sorar.çocuk;
-"biraz kum biraz su biraz da b.k karistiriyorum"diyince polis köpürür ve çocugu bi güzel döver. bu dayak muhabbeti 3-5 gün sürer. artik çocugu dövmeyi adet edinen polis çocugu yine dövmek için;
-"napiyon lan burada"diye sorar.yedigi dayaklardan çehresi degismis olan çocuk;
-"jandarma yapiyorum amca" der. bu cevaba sasiran polis;
-"ne kullaniyorsun" diye sorar. çocuk;
-"biraz su biraz da kum karistiriyorum"
der. polis;
-"hani bunun b.ku" diye sorar,cocuk;
-"b.ku karistirinca polis oluyo amca der.
Küçük Aylin'e teyzesi bir milyon lira vermişti. Küçük kız bir şey demeden parayı cebine attı. Bunun üzerine annesi söze karıştı.
-Aylin, teyzene ne demen lazım?
Aylin cevap vermedi. Anne bunun üzerine yardım etmek istedi.
-Baban bana para verdiği zaman ben ne diyorum?
Birden gözleri parlayan Aylin:
-Hepsi bu kadar mı? diye atıldı.
----------------------------------------
Bir deli bara gidip 4 şeker ve çay istemiş aradan 4 dakika geçmiş 4 şeker daha istemiş.Barmen;
-Bey efendi neden çok şeker atıtyosunuz?
Deli;
-Görmüyon mu salak hepsi eriyor.
------------------------------------
Akıl hastanesinde deliler bir araya gelip kaçış planı yaparlar. elebaşları planı anlatır :
-Büyük bir kütük bulup ilk önce 1. kapıyı, 2. kapıyı ve daha sonra 3. kapıyı kıracağız ve herkes başının çaresine bakıp kaçacak. sabah olunca bir kütük bulurlar doğruca 1. kapıyı kırarlar, 2. kapıya koşup onu da kırdıktan sonra 3. kapıya yönelirler. 3. kapının açık olduğunu gören elebaşları der ki :
-Arkadaşlar plan bozuldu geri dönün.
-Aylin, teyzene ne demen lazım?
Aylin cevap vermedi. Anne bunun üzerine yardım etmek istedi.
-Baban bana para verdiği zaman ben ne diyorum?
Birden gözleri parlayan Aylin:
-Hepsi bu kadar mı? diye atıldı.
----------------------------------------
Bir deli bara gidip 4 şeker ve çay istemiş aradan 4 dakika geçmiş 4 şeker daha istemiş.Barmen;
-Bey efendi neden çok şeker atıtyosunuz?
Deli;
-Görmüyon mu salak hepsi eriyor.
------------------------------------
Akıl hastanesinde deliler bir araya gelip kaçış planı yaparlar. elebaşları planı anlatır :
-Büyük bir kütük bulup ilk önce 1. kapıyı, 2. kapıyı ve daha sonra 3. kapıyı kıracağız ve herkes başının çaresine bakıp kaçacak. sabah olunca bir kütük bulurlar doğruca 1. kapıyı kırarlar, 2. kapıya koşup onu da kırdıktan sonra 3. kapıya yönelirler. 3. kapının açık olduğunu gören elebaşları der ki :
-Arkadaşlar plan bozuldu geri dönün.
Abi Benim Ben
Genç çocuk son model Porsceho'u ile yolda ilerlerken kırmızı ışıkta durur.Tam o sırada arkadan gelen bir kamyon büyük bir gürültü ile arabaya çarpar..İkiside inerler bakalarki arabanın arkası haşat.Kamyonun şoförü gencin ayaklarına kapanır:"Abicim sen beni affet.Ben bunu 30 yıl çalışsam ödeyemem.Sen şu kardeşini affet." der.Çocuk bakarki adamın hakikaten hali vakti pek yerinde değil
Adamı affeder ve arabasına binip yoluna devam eder.Çocuk iki,üç ışık sonra tekrar durur.Derken yine büyük bir gürültüyle arabasına arkadan çarparlar.Çocuk arabadan iner bir de bakarki yine aynı kamyon şoförü arabasına vurmuştur.Aancak bu sefer kamyon şoförü kamyondan dışarı çıkmadan sadece kafasını pencereden uzatır ve "Abi benim ben...Devam et !"
Genç çocuk son model Porsceho'u ile yolda ilerlerken kırmızı ışıkta durur.Tam o sırada arkadan gelen bir kamyon büyük bir gürültü ile arabaya çarpar..İkiside inerler bakalarki arabanın arkası haşat.Kamyonun şoförü gencin ayaklarına kapanır:"Abicim sen beni affet.Ben bunu 30 yıl çalışsam ödeyemem.Sen şu kardeşini affet." der.Çocuk bakarki adamın hakikaten hali vakti pek yerinde değil
Adamı affeder ve arabasına binip yoluna devam eder.Çocuk iki,üç ışık sonra tekrar durur.Derken yine büyük bir gürültüyle arabasına arkadan çarparlar.Çocuk arabadan iner bir de bakarki yine aynı kamyon şoförü arabasına vurmuştur.Aancak bu sefer kamyon şoförü kamyondan dışarı çıkmadan sadece kafasını pencereden uzatır ve "Abi benim ben...Devam et !"
En son _Rümeysa_ tarafından Çarş. Haz. 11, 2008 1:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Eşimle Kavga Ettim Ne Yapcam Anne:)
Eşiyle yine kavga ettiğini söyleyen yeni evli kadın,telefonda annesinden yardım ister:
"Anneciğim bu kez ona iyi bir ders vermek istiyrum,bir süre eve dönüp senin yanında kalabilir miyim?"dedi.
Annesi bir süre durakladıktan sonra kızına daha etkin bir çözüm yolu önerdi:
"Eşine gerçekten iyi bir ders vermek istiyorsan"dedi.
"Ben gelip sizde kalayım bir süre."
Eşiyle yine kavga ettiğini söyleyen yeni evli kadın,telefonda annesinden yardım ister:
"Anneciğim bu kez ona iyi bir ders vermek istiyrum,bir süre eve dönüp senin yanında kalabilir miyim?"dedi.
Annesi bir süre durakladıktan sonra kızına daha etkin bir çözüm yolu önerdi:
"Eşine gerçekten iyi bir ders vermek istiyorsan"dedi.
"Ben gelip sizde kalayım bir süre."
Bir Ameriikalı,bir İngiliz ve bir de Iraklı kahvede oturmuş çay içiyolar.
Amerikalı çayını bitirince bardağı havaya fırlatmış silahını çekip bardağa ateş edip parçalamış:
Biz de bardaklar o kadar ucudur ki biz Amerikada aynı bardakta iki kere çay içmeyiz.
İngilizde bunun üzerine çayını bitirip bardağı havaya atmış ve ateş ederek bardağı parçalamış:
Bizim İngiliz kumsallarında obardak yapacak o kadar çok cam kumsal vardır ki aynı bardakta iki kere çay içmeyiz.
bunun üzerine Iraklı da çayını bitirip,bardağı havaya atmış ve silahını çekip Amerikalı ve İngilzi vurmuş:
Bağdat'ta bu İngiliz ve Amerikalılardan öyle çok varki;aynı adamla oturup iki defa çay içmeyiz demiş.
Amerikalı çayını bitirince bardağı havaya fırlatmış silahını çekip bardağa ateş edip parçalamış:
Biz de bardaklar o kadar ucudur ki biz Amerikada aynı bardakta iki kere çay içmeyiz.
İngilizde bunun üzerine çayını bitirip bardağı havaya atmış ve ateş ederek bardağı parçalamış:
Bizim İngiliz kumsallarında obardak yapacak o kadar çok cam kumsal vardır ki aynı bardakta iki kere çay içmeyiz.
bunun üzerine Iraklı da çayını bitirip,bardağı havaya atmış ve silahını çekip Amerikalı ve İngilzi vurmuş:
Bağdat'ta bu İngiliz ve Amerikalılardan öyle çok varki;aynı adamla oturup iki defa çay içmeyiz demiş.
Çok komik ya !___AnkaRalı___ demiş ki:Baba kim?)
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası